Per Ellverson

Per Ellverson

Ambassadör - Sälj och marknad – Sweden

Jag har jobbat på Formpipe i över tio år och  har hunnit prova på en mängd olika roller: Jag har varit projektledare och hjälpt kunder att komma igång med våra verksamhetssystem. Jag har varit produktledare och tagit fram världens bästa arkivsystem. Jag har varit utvecklingschef och hjälpt våra utvecklare att bli ännu effektivare i produktutvecklingen. Jag har varit bid manager och sett till att vi vunnit nya sköna kontrakt. Och just nu ser jag över några interna processer för att få oss att bli ännu bättre i framtiden; verksamhetsutvecklare alltså.

Tio år är lång tid, jag trivs uppenbarligen bra på Formpipe! Det är en tillåtande arbetsmiljö där man tillåts testa och bli bra på nya saker. Jag har härliga kolleger som jag har mycket kul med. Och som är kompetenta förstås. Du får hjälp när du behöver, och andra tar gärna emot din hjälp. Ingen tvekar att hugga i när det blir mycket att göra. 

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Formpipe så får du gärna höra av dig till mig. Jag har ju snart testat alla roller här!

per.ellverson@formpipe.com

Already working at Formpipe?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@formpipe.com
Teamtailor

Employer branding by Teamtailor